0900-1353(60cpm)

Privacy beleid van musical Dagboek van een Herdershond

 

Wat wordt met privacy beleid bedoeld?

Dit privacy beleid ziet toe op de wijze waarop musical Dagboek van een Herdershond de informatie van gebruikers (individueel: “Gebruiker”, gezamenlijk: “Gebruikers”) van de website www.dagboekvaneenherdershond.nl verzamelt, gebruikt, bewaart en onthult.

Dit privacy beleid is van toepassing op aangeboden producten en diensten via de genoemde website. Dagboek van een Herdershond is verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens via de site, overeenkomstig de Wet bescherming persoonsgegevens (“Wbp”).

 

Welke gegevens worden verzameld?

Wij kunnen op verschillende manieren persoonsgegevens van gebruikers verzamelen. Wanneer gebruiker bijvoorbeeld een bestelling plaatst, zich inschrijft voor de nieuwsbrief of een formulier invult. Afhankelijk van het geval, kan gebruikers worden gevraagd naar hun naam, e-mailadres, postadres, telefoonnummer, geslacht en geboortedatum. Deze informatie wordt gebruikt voor ticketafhandeling en betalingsverwerking, voor communicatie over het evenement en aanverwante merchandising, klantenservice, evenementen statistiek en het beheren van toegang tot een evenement. Daarnaast kan informatie worden gevraagd en gebruikt ten behoeve van een promotie, enquête, (online) wedstrijd of ander siteonderdeel.

 

Meer over de nieuwsbrief inschrijving en bewaartermijn van persoonsgegevens

Indien gebruiker besluit om zich in te schrijven op onze mailinglijst, zal hij/zij e-mails ontvangen met onder andere bedrijfsnieuws, updates, verwante product- of service-informatie of informatie over aanstaande (nieuwe) evenementen of evenement gerelateerde merchandising. Deze e-mails kunnen gepersonifieerd zijn aan de hand van uw aankopen en websitenavigatie in het verleden. Voor het geval dat gebruiker zich op een bepaald moment wil uitschrijven om in de toekomst geen e-mails meer te ontvangen, heeft Dagboek van een Herdershond onderaan elke e-mail gedetailleerde uitschrijvingsinstructies opgenomen.

Wij zullen uw persoonsgegevens bewaren zolang dit nodig is voor de ticketafhandeling en gedurende een aanvullende termijn van twee jaar na de transactie, tenzij de wet een langere bewaartermijn voorschrijft. Als u zich inschrijft op onze nieuwsbrief zullen wij uw e-mailadres bewaren totdat u zich uitschrijft. Informatie over aankopen in het verleden om de nieuwsbrief te persoonlijk te maken, zullen gedurende twee jaar na elke transactie bewaard worden.

 

Hoe ziet jullie Cookie beleid er precies uit?

Wanneer u onze site bezoekt, gaat u akkoord met ons Cookiebeleid door te navigeren over onze site. Deze zogenoemde Cookies maken de sites nuttiger, door informatie over uw voorkeuren op te slaan. Cookies identificeren een internetgebruiker niet persoonlijk, maar de computer van een gebruiker wordt wel geïdentificeerd. De meeste webbrowsers accepteren cookies automatisch, maar als u dat wilt, kunt u uw browser instellen om te voorkomen dat cookies automatisch worden geaccepteerd. Open de ‘help’-sectie van uw browser, waarin de verschillende opties voor het omgaan met cookies worden uitgelegd. Als u cookies uitschakelt, heeft u mogelijk geen toegang tot alle functies op de onze websites.

Onze site maakt ook gebruik van analyse cookies geplaatst door Google analytics om het aantal bezoeken en de onderdelen van de site die onder gebruikers het meest populair zijn te meten. Deze informatie wordt gebruikt om verzamelde en statistische informatie te verschaffen over het gebruik van de sites en om de inhoud van de sites te verbeteren voor een zo optimaal mogelijke gebruikerservaring.
Wij gebruiken de volgende bewaartermijnen voor cookies:
● Algemene cookies: per bezoek;
● Analyse cookies: drie maanden.

 

Beschermen jullie mijn gegevens?

Wij gebruiken de volgende veiligheidsmaatregelen:
● Intern veiligheidsbeleid dat is ingevoerd
● Toegangsbescherming per computer
● Offline inbraakalarm
● Veilige opslag van bestanden en toegangsbescherming door wachtwoorden/pincodes

 

Wie is Eventim?

Eventim is onze ticketing partner. Indien u tickets op de site(s) bestelt, gebeurt dit via het doorlopen van een Eventim ticket-frame, geïntegreerd in onze Site en beheerd door Eventim Nederland. Voor elk specifiek evenement wordt uw ticket-aankoopinformatie namens ons verzameld en bewaard door Eventim Nederland en alleen Eventim Nederland is bevoegd om uw gegevens te gebruiken voor de hierboven genoemde doeleinden, overeenkomstig onze instructies.

 

Waar heb ik allemaal recht op?

U heeft te allen tijde het recht om ons gebruik van uw gegevens voor nieuwsbrieven of andere directe marketingdoeleinden te beëindigen. U kunt dit doen door op de uitschrijvingsoptie onderaan elke nieuwsbrief te klikken. Daarnaast heeft u het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens (AP).

 

Acceptatie voorwaarden

Door gebruik van deze site geeft u te kennen dat u ons beleid accepteert.

 

Updates voor dit beleid

Dagboek van een Herdershond kan dit privacy beleid bijwerken door een nieuwe versie op deze website te plaatsen. Voor de meest recente versie van ons beleid bezoekt u onze website.

 

Contact 

Als u contact wilt opnemen met Dagboek van een Herdershond over een aspect van ons privacy beleid, gebruikt u onderstaande gegevens.

 

Data Beheerder

Dagboek van een Herdershond is een coproductie tussen Albert Verlinde Producties en Toneelgroep Maastricht. U kunt ons bereiken via info@dagboekvaneenherdershond.nl.

Volg Dagboek van een Herdershond en mis niets