Nieuws

Sterrencast uitgebreid met William Spaaij

William Spaaij

Albert Verlinde Producties en Toneelgroep Maastricht zijn verheugd vandaag bekend te maken dat William Spaaij vanaf volgend jaar mei ook te zien is in de spektakelmusical Dagboek van een Herdershond. William zal in de voorstelling de rol spelen van Lumens, een collega-kapelaan die een goede vriend wordt van kapelaan Erik Odekerke. 

Met de komst van William Spaaij durven de producenten te spreken van een sterrencast. Eerder is al bekend geworden dat Angela Schijf, Joes Brauer, Suzan Seegers en Anne-Mieke Ruyten in deze productie spelen.‘Dagboek van een Herdershond is een klassieker,’ laat William Spaaij weten. ‘Heel Nederland zat voor de buis. Die verhalen hoorde ik van mijn ouders altijd. Vanaf het moment dat ik interesse kreeg om zelf op het podium te staan, verdiepte ik me juist in de voorstellingen die de tand des tijds hebben doorstaan. Dagboek van een Herdershond is daar een goed voorbeeld van. Ik vind het een eer dat ik hierin mee mag doen.’

Volg Dagboek van een Herdershond en mis niets