Blijf op de hoogte

Registreer je nu, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over Dagboek van een Herdershond – De Musical.

Veelgestelde vragen

Hieronder vind u antwoorden op de belangrijkste vragen. Kijk of uw vraag erbij zit. Zo ja, klik op de vraag en u ziet het antwoord.

Hoe kan ik tickets bestellen?
Klik op de knop “tickets” bovenaan de pagina. U komt dan op de bestelpagina van Eventim, dit is het officiële verkoopkanaal van Dagboek van een Herdershond.
Moet ik mijn e-tickets printen?
U hoeft uw e-ticket niet te printen. We kunnen ze vanaf de telefoon inscannen.
Ik heb een vraag over mijn tickets waar kan ik terecht?

Voor vragen over uw bestelling kunt u terecht bij het platform waar u de tickets heeft aangeschaft. Komt u er niet uit dan kunt u contact opnemen met onze ticketingpartner Eventim. U kunt mailen via het contactformulier www.eventim.nl/help/contact of bellen naar 0900-1353 (0,60 p/m)

Zijn er rolstoelplaatsen beschikbaar?

Ja, er zijn per voorstelling 4 rolstoelplaatsen beschikbaar. U kunt deze boeken via onze ticketingpartner Eventim via 0900-1330 (lokaal tarief). Komt u met een rollator? U kunt deze tijdens de voorstelling achter de tribune (laten) zetten. Er zijn medewerkers in het theater die u hier graag bij assisteren.

Hoe kan ik een groepsreservering boeken?

We kunnen groepsreserveringen en arrangementen geheel naar uw wens samenstellen. Groepen vanaf 10 personen krijgen 10% korting op de tickets. Neem contact op met onze ticketing partner Eventim via 088- 0112661 of mail naar groepsboeking@eventim.nl. Zij denken graag met u mee en maken een voorstel op maat.

Hoe lang duurt de voorstelling?

Dagboek van een Herdershond duurt 2 uur en 35 minuten (inclusief een pauze van 20 minuten).

Vanaf welk moment zijn de zaaldeuren van het theater geopend?
Vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling zijn de zaaldeuren geopend en vanaf een half uur voor aanvang kunt u plaatsnemen op de tribune.
Is er een garderobe?

Er is een onbewaakte garderobe. U kunt uw jas ook mee de zaal in nemen.

Kan ik contant betalen in het theater?
Het is niet mogelijk om contant te betalen in het theater.
Waar kan ik mijn auto parkeren?

Er is voldoende parkeergelegenheid rondom MECC Maastricht. U dient hiervoor de gele borden van Dagboek van een Herdershond te volgen. U kunt de navigatie instellen op dit adres: Duboisdomein 5, 6229 GT Maastricht.

Uitrijkaarten kosten 12,50 en zijn voor aanvang en in de pauze te verkrijgen aan alle kassa’s in het pop-up theater.

Parkeren voor mensen die minder valide zijn is mogelijk bij MECC Maastricht op meerdere parkeerplaatsen. P9 is vlak aan de ingang van het pop-up theater. U kunt hier bij de verkeersregelaar aangeven dat u mindervalide bent en men zal u zo dicht mogelijk bij de ingang proberen te laten parkeren. Echter om gebruik te mogen maken van deze parkeerplaatsen heeft u een invalidenkaart nodig om geen bekeuring te krijgen.

Hoe kom ik in het MECC met het openbaar vervoer?

 

Per bus: Gemiddeld iedere vijf minuten vertrekt er een bus vanuit Maastricht centrum of Maastricht Centraal Station naar MECC Maastricht (bushalte Randwijcksingel of Forum MECC)

Per trein: Station Maastricht – Randwijck ligt op 250 meter afstand van MECC Maastricht

Voor welke leeftijd is de voorstelling geschikt?

Dagboek van een Herdershond is bedoeld voor bezoekers van 12 jaar en ouder. Er gelden geen speciale tarieven voor kinderen.

Hoe is de tribune gebouwd?

tribuneDe tribune is gebouwd in hoefijzervorm en geeft overal goed zicht op het podium. Er zijn 4 verschillende rangen. De duurste rang is Golden Seats en met deze tickets zit u centraal in het middenvak. De tribune bestaat uit klapstoeltjes. U kunt van thuis desgewenst een kussentje meebrengen, deze zijn niet op de locatie aanwezig.

Is de cast tijdens alle voorstellingen dezelfde?
De rolbezetting is in principe zoals op de website wordt gecommuniceerd. Dagboek van een Herdershond behoudt zich het recht voor om de bezetting – zonder aankondiging vooraf – te wijzigen. Dit is geen reden voor restitutie van tickets.
Mag ik foto’s en geluidsopnamen maken tijdens de voorstelling?
Het is niet toegestaan om op enige wijze foto en/of video opnames te maken van de voorstelling.
Zijn er arrangementen mogelijk bij de voorstelling?

Bij het kopen van de tickets via Eventim kunt u diverse arrangementen bestellen o.a. hotel, restaurant en een pauze arrangement. Indien u al in het bezit bent van tickets, is het nog mogelijk om de arrangementen na te bestellen. Klik hier om te bestellen.

Mag ik eten en drinken tijdens de voorstelling?

Er is een mogelijkheid om een drankje en kleine versnaperingen aan te schaffen en te nuttigen bij de horecagelegenheid voor aanvang van de voorstelling en gedurende de pauze. Na afloop van de voorstelling is de horeca gesloten. Het meenemen van eigen eten, drank en snoep tijdens de voorstelling in de zaal is niet toegestaan.

Is er een programmaboek of CD van de voorstelling?

U kunt het programmaboek a € 10,- en de CD a € 15,- kopen in het pop-up theater op de dag dat u de musical bezoekt.

Hoe kan ik Dagboek van een herdershond cadeau doen aan iemand anders?

Met de Eventim Cadeaubon kunt u vrienden of familie een leuk cadeau geven. Zij kunnen met deze bon tickets kopen voor Dagboek van een Herdershond. De cadeaubon is heel gemakkelijk te gebruiken: men kiest tickets bij www.Eventim.nl voor Dagboek van een herdershond, en betaalt met de Eventim Cadeaubon en de kaarten komen zo snel mogelijk hun kant op.

Is er een plek waar ik kan roken?
Het is verboden om te roken in en rondom de gebouwen van MECC Maastricht, tenzij nadrukkelijk anders is aangegeven.
Wat moet ik doen als ik te laat ben?
We adviseren  u om ruim op tijd te komen vanwege de drukte en vanwege het stipte aanvangsuur. Indien u te laat komt dan zal een medewerker van Dagboek van een Herdershond bepalen wanneer het een geschikt moment is om u alsnog in de voorstelling toe te laten en waar u kunt zitten. Te laat komen is geen reden voor restitutie of omboeken van tickets.
Kan ik mijn hulphond meenemen?
Dieren zijn niet toegestaan met uitzondering van hulphonden.
Welke corona-maatregelen worden er genomen?

Vanaf 25 februari 2022 gelden de volgende Corona maatregelen: u heeft geen Coronatoegangsbewijs nodig en u hoeft niet te testen voor toegang.

Verder gelden de algemene richtlijnen van het RIVM en de overheid:

  1. Vertoont u symptomen of is iemand uit uw huishouden ziek? Blijf dan thuis.
  2. Neem uw tickets liefst digitaal mee op uw smartphone. Deze worden ter plekke gescand
  3. Desinfecteer uw handen bij de zuilen in het theater
Ik heb een 3-gangen diner geboekt voorafgaand aan de voorstelling. Waar wordt het diner geserveerd?

Wij hebben voor u een tafel gereserveerd in Bistro Saam in het MECC. Wij verzoeken u 2,5 uur voor aanvang van de voorstelling in de bistro plaats te nemen, zodat u alle tijd heeft om te genieten van het 3-gangen diner.
Komt u met de auto? Volg dan de borden P9. Deze parkeerplaats bevindt zich dichtbij Bistro Saam. Vanaf de bistro is het 5 minuten lopen naar de entree van het theater.

Heeft u nog vragen over uw diner en wenst u in contact te komen met iemand van Bistro Saam? Stuur dan een e-mail naar sales@vermaatgroep.nl of bel met 043-2041590.

 

Ik heb een pauze-arrangement geboekt. Waar geef ik mijn drankjes door?

Wij verzoeken u vriendelijk om voor aanvang van de voorstelling langs te komen bij de arrangementenbalie in de foyer van het theater om uw drankbestelling door te geven.

In de pauze is er in de foyer van het theater een tafel op uw naam gereserveerd en staan uw drankjes en hapjes klaar.

Is er ook een voorstelling voor blinde en/of slechtziende bezoekers?

Tijdens de voorstelling op zondag 22 mei om 16.00 uur verzorgt een blindentolk van Stichting Komt het zien een audiodescriptie voor blinde en slechtziende bezoekers. Je ontvangt een online introductie, mag deelnemen aan een inleiding en tijdens de voorstelling krijg je een koptelefoon waardoor je de beschrijving van de voorstelling hoort. Er is zoveel animo voor deze audiodescriptie dat we vol zitten op 22 mei. We bekijken nu of het mogelijk is om een extra datum met audiodescriptie toe te voegen. Zodra hierover meer bekend is, lees je het hier. Wil je op de wachtlijst? Mail dan naar info@komthetzien.nl. Dan informeren wij je als eerste!

Is er een ringleiding aanwezig?

Helaas is er geen ringleiding aanwezig in het pop-up theater. Het pop-up theater bevindt zich op een bijzondere plek in het MECC gebouw waardoor de technische realisatie niet mogelijk is.

Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Gaat het over uw tickets? Neem dan contact op met onze ticketingpartner Eventim. U kunt mailen via het contactformulier www.eventim.nl/help/contact of bellen naar 0900-1353 (€ 0,60 p/m).
Gaat het over de voorstelling? Neem dan contact op met Toneelgroep Maastricht via info@toneelgroepmaastricht.nl.

Volg Dagboek van een Herdershond en mis niets

Partners

eventim